Posted on

Jönköping spa relax stockholm

jönköping spa relax stockholm

SPA-paketet i Jönköping innehåller relax och träning på Hooks SPA & Fitness, lån av badrock, tofflor och handdukar, tre rätters middag på kvällen, övernattning . Unna dig en härlig och avkopplande helg i Jönköping med god mat, motion och relax med underbara behandlingar. Vi samarbetar med Hudoteket, ett komplett. Saltspa. Njut av en avkopplande och hälsofrämjande stund i ett saltrum. . Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Aarhus. jönköping spa relax stockholm

: Jönköping spa relax stockholm

Jönköping spa relax stockholm 259
Jönköping spa relax stockholm Vandringsupplevelse med övernattning Ett fantastiskt dygn i storslagen natur. Boka boende Skicka förfrågan. Hotellet ligger vid vattnet nära Kungliga slottet. Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen. Elite Compact är paketet för dig som bara vill vara borta en natt. Du väljer själv om du vill komma fredagen eller lördagen.
Jönköping spa relax stockholm 637
Jönköping spa relax stockholm 730
Bada i 38 grader varmt vatten och få massage av sköna vattenstrålar. Boka något av våra boendepaket där tillgång till relaxen ingår. SPA-paketet i Jönköping innehåller relax och träning på Hooks SPA & Fitness, lån av badrock, tofflor och handdukar, tre rätters middag på kvällen, övernattning . Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat.

3 thoughts on “Jönköping spa relax stockholm

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *